Kamp

Het allerleukste deel van het jaar komt er BIJNAAAAA weer aan!

WAAR?

We vertoeven dit jaar allemaal samen in Ocquier. Iedereen zal hier in tenten slapen

WANNEER?

Het kamp zal doorgaan van 3 juli tot en met 9 juli voor de kapoenen en welpen en wolven,

Voor de jongverkenners en verkenners is het van 3 Juli tot en met 12 juli.

Onze nieuwe tak de Akabe zal ook even mee zijn op kamp. Het kamp voor hun begint op 6 Juli tot en met 9 Juli

HOE?

Wil je graag mee op kamp, dan kan je je hieronder inschrijven via het inschrijvingsformulier voor 1 Juni 2021. De Betaling dient dan ook reeds gebeurt te zijn.

WAT VOOR VERTREK?

Wat je nodig hebt voor kamp kan je terug vinden on de Kampbenodigdheden

De Medische fische MOET VERPLICHT ingevuld worden voor iedereen die meegaat op kamp. Deze gegevens halen wij vanuit ons inschrijvingssysteem STAMHOOFD dus controlleer zeker of hier nog alles correct genoteerd staat.

Omdat dit jaar het kamp er wat anders uit zal zien hebben we een draaiboek gemaakt over hoe ons kamp in elkaar zit en wat onze maatregelen zijn om ons kamp zo goed mogelijk te laten verlopen. Lees dit draaiboek zeker voor je je kind op kamp stuurt!

Wil je meer weten over wat en hoe ga dan zeker een kijken onder Kampinfo

BETALING

1. De Kapoenen, Welpen en Wolven vertrekken op 3 juli richting Ocquier (Luxemburg) en worden hier op 9 juli terug opgehaald. De prijs van dit kamp bedraagt €115.

2. De Jong-Verkenners en Verkenners gaan van 3-12 juli op groot kamp naar dezelfde plek, Opoeteren. De prijs van dit kamp bedraagt ook €115.

3. De prijs voor het Akabekamp van 6-9 Juni bedraagt €50.

4. De prijs voor het kamp van de Jins zal later nog meegedeeld worden.

LET OP! Vanaf dat er 3 kinderen meegaan op kamp krijg je PER KIND 15 euro korting. Stel: Je hebt 3 kinderen die meegaan op kamp dan betaal je i.p.v €345 --> €300 in totaal.

We vragen om dit bedrag te storten voor 1 juni 2021 op het rekeningnummer: BE16 1030 1663 6174. In de mededeling schrijf je: NAAM & VOORNAAM KIND + TAK + KAMP 2021. Het zou heel fijn zijn als iedereen meekan op kamp. Zou dit niet lukken omwille van financiële redenen dan mag u steeds de hoofdleiding contacteren. Vanzelfsprekend blijft dit vertrouwelijk onder de hoofdleiding. Aarzel niet ons te contacteren, wij helpen jullie met veel plezier verder.

Fonds op maat?

Om toch iedereen de kans te geven om mee te gaan op kamp heeft Scouts en Gidsen Vlaanderen een fonds voor activiteiten, weekends- en kampgeld. De leiding doet daarvoor een aanvraag bij Scouts en Gidsen Vlaanderen voor maximum 1/3 van de totale prijs. Wij dragen als scouts hoeilaart dan ook zelf 1/3 van de kosten en ouders of leden betalen dan ook 1/3. Voor wie dit een hulp zou zijn contacteer ons zeker op ons mail adres vvksmdekorrelaar@hotmail.com.

Vriendelijke groeten,

De enthousiaste leiding

Janne Vandenborre (04 71 50 55 18, vvksmdekorrelaar@hotmail.com)

Senne Trappeniers (04 76 08 67 53, vvksmdekorrelaar@hotmail.com)