Kamp

Het allerleukste deel van het jaar komt er BIJNAAAAA weer aan!

WAAR?

We vertoeven dit jaar allemaal samen in Limburg, OpoeterenVoor de kleintjes is er een gebouw en voor de grote genoeg plaats voor tenten en extra speelruimte.

WANNEER?

Het kamp zal doorgaan van 1 juli tot en met 7 juli voor de kapoenen en welpen en wolven,

Voor de jongverkenners en verkenners is het van 1 Juli tot en met 10 juli

HOE?

Wil je graag mee komen op kamp, dan vragen we om minstens 12 activiteiten per jaar aanwezig te zijn EN je hieronder inschrijven via het inschrijvingsformulier voor 5 April 2020.

WAT VOOR VERTREK?

Wat je nodig hebt voor kamp kan je terug vinden on de Kampbenodigdheden

De Medische fische MOET VERPLICHT ingevuld worden voor iedereen die meegaat op kamp

Omdat dit jaar het kamp er wat anders uit zal zien hebben we een draaiboek gemaakt over hoe ons kamp in elkaar zit en wat onze maatregelen zijn om ons kamp zo goed mogelijk te laten verlopen. Lees dit draaiboek zeker voor je je kind op kamp stuurt!

Wil je meer weten over wat en hoe ga dan zeker een kijken onder Kampinfo

BETALING

1. De Kapoenen, Welpen en Wolven vertrekken op 1 juli richting Opoeteren (Limburg) en worden hier op 7 juli terug opgehaald. De prijs van dit kamp bedraagt €115.

2. De Jong-Verkenners en Verkenners gaan van 01 -10 juli op groot kamp naar dezelfde plek, Opoeteren. De prijs van dit kamp bedraagt ook €115.

3. De Jins vertrekken eerst op hun eigen buitenlands kamp en eindigen bij de rest. De prijs hiervan bedraagt €100.

LET OP! Vanaf dat er 3 kinderen meegaan op kamp krijg je PER KIND 15 euro korting. Stel: Je hebt 3 kinderen die meegaan op kamp dan betaal je i.p.v €345 --> €300 in totaal.

We vragen om dit bedrag te storten voor 7 juni op het rekeningnummer BE16 1030 1663 6174. In de mededeling schrijf je: NAAM & VOORNAAM KIND + TAK + KAMP 2020. Het zou heel fijn zijn als iedereen meekan op kamp. Zou dit niet lukken omwille van financiële redenen dan mag u steeds de hoofdleiding contacteren. Vanzelfsprekend blijft dit vertrouwelijk onder de hoofdleiding. Aarzel niet ons te contacteren, wij helpen jullie met veel plezier verder.

Vergeet ook niet om de medische fiche in te vullen! Dit is voor iedereen VERPLICHT!!!

Vriendelijke groeten, Charlotte Eggerickx (04 74 33 36 62, vvksmdekorrelaar@hotmail.com) Anne Vranken (04 73 30 67 62, vvksmdekorrelaar@hotmail.com)

Fonds op maat?

Om toch iedereen de kans te geven om mee te gaan op kamp heeft Scouts en Gidsen Vlaanderen een fonds voor activiteiten, weekends- en kampgeld. De leiding doet daarvoor een aanvraag bij Scouts en Gidsen Vlaanderen voor maximum 1/3 van de totale prijs. Wij dragen als scouts hoeilaart dan ook zelf 1/3 van de kosten en ouders of leden betalen dan ook 1/3. Voor wie dit een hulp zou zijn contacteer ons zeker op ons mail adres vvksmdekorrelaar@hotmail.com.

Groetjes,

De leiding