INSCHRIJVEN

Hey jij daar! Fijn dat je jou wil inschrijven bij ons in de scouts. Onderstaande knop "Inschrijven" brengt je naar onze inschrijvingspagina. Als je vragen hebt over hoe dit werkt kijk dan naar onze video hieronder.

Er wordt gevraagd om een account aan te maken. Zorg ervoor de je het wachtwoord hiervoor ergens noteert of goed onthoudt want dit wachtwoord zal je volgend jaar terug nodig hebben om je kind te herinschrijven.

Maak maar 1 account aan per gezin!!!

Wachtlijst? Hoe werkt het?!

We geven graag even een woordje uitleg in verband met de wachtlijsten: bij het inschrijven moet steeds aangegeven worden of het om een bestaand of nieuw lid gaat, bestaande leden komen onmiddellijk op de inschrijvingslijst te staan terwijl nieuwe leden automatisch even op de wachtlijst geplaatst worden. Dit is om te verzekeren dat er geen enkel bestaand lid zich niet zou kunnen herinschrijven door een onverwachte toevloed aan nieuwe leden in die tak.  De enige uitzondering op deze regel zijn broers of zussen van bestaande leden die voor de eerste keer inschrijven, want deze kunnen onmiddellijk inschrijven zonder op de wachtlijst te komen. Voorlopig zijn nieuwe leden die ingeschreven zijn maar momenteel nog op de wachtlijst staan, zondag 4/10/2020 (en komende zondagen) dan ook nog steeds (extra) welkom om reeds te proeven van onze scoutswerking. Zolang het aantal inschrijvingen het toelaat, worden mensen op de wachtlijst uiteindelijk toegelaten om zich in te schrijven.

Voor de duidelijkheid: als de ledenaantallen in de lijn liggen van de vorige jaren, verwachten wij niet dat het maximumaantal leden bereikt wordt in een tak en wordt iedereen op de wachtlijst binnenkort op de inschrijvingslijst geplaatst. Zeker bij de kapoenen, waar we al vrij veel bezorgde mails over kregen, zou dit normaal niet het geval moeten zijn.

Verminderd lidgeld?

Bij de betaling wordt er gevraagd of u nood hebt aan financiele ondersteuning om het lidgeld te betalen. Indien dit zo is stuur ons daarover zeker een mailtje op het emailadres vvksmdekorrelaar@hotmail.com

Groetjes,

Webmaster (Alerte Kameel - Stijn Verheyden)