INSCHRIJVEN

Hey jij daar! Fijn dat je jou wil inschrijven bij ons in de scouts. De inschrijvingen voor het scoutsjaar 2022-2023 zijn spijtig genoeg gesloten. Wil je je graag inschrijven voor het scoutsjaar 2023-2024 ga je nog even geduld moeten hebben. Dit kan pas op onze startdag het eerste weekend van oktober. Hier leer je ook direct kennismaken met de leiding. Meer info vindt je in de korrel die tegen dan online staat op de site. 

Alvast wat meer informatie hoe de inschrijvingen werken:

Onderstaande knop "Inschrijven" brengt je naar onze inschrijvingspagina. Geen zorgen, je moet zeker nog niet ingeschreven zijn om al een eerste vergadering mee te pikken op startdag (of later). Elk kind mag twee keer vrijblijvend deelnemen aan een activiteit alvorens zich al dan niet in te schrijven!

Er wordt gevraagd om een account aan te maken. Zorg ervoor de je het wachtwoord hiervoor ergens noteert of goed onthoudt want dit wachtwoord zal je volgend jaar terug nodig hebben om je kind te herinschrijven. Maak maar 1 account aan per gezin!!!

Verminderd lidgeld?

Bij de betaling wordt er gevraagd of u nood hebt aan financiele ondersteuning om het lidgeld te betalen. Indien dit zo is stuur ons daarover zeker een mailtje op het emailadres vvksmdekorrelaar@hotmail.com

 

                                      


Groetjes,

Groepsleiding (Toegewijd konijn - Cyriel De Cooman)