INSCHRIJVEN

Hey jij daar! Fijn dat je jou wil inschrijven bij ons in de scouts. Onderstaande knop "Inschrijven" brengt je naar onze inschrijvingspagina. Voorlopig zijn enkel de inschrijvingen van bestaande leden en broers/zussen van bestaande leden geopend. Vanaf 10 oktober om 10u openen de inschrijvingen voor iedereen! Geen zorgen, je moet zeker nog niet ingeschreven zijn om al een eerste vergadering mee te pikken op startdag (of later). Elk kind mag twee keer vrijblijvend deelnemen aan een activiteit alvorens zich al dan niet in te schrijven!

Er wordt gevraagd om een account aan te maken. Zorg ervoor de je het wachtwoord hiervoor ergens noteert of goed onthoudt want dit wachtwoord zal je volgend jaar terug nodig hebben om je kind te herinschrijven. Maak maar 1 account aan per gezin!!!

Verminderd lidgeld?

Bij de betaling wordt er gevraagd of u nood hebt aan financiele ondersteuning om het lidgeld te betalen. Indien dit zo is stuur ons daarover zeker een mailtje op het emailadres vvksmdekorrelaar@hotmail.com

Groetjes,

Groepsleiding (Alerte Kameel - Stijn Verheyden)