Druivenfeesten Hoeilaart

Datum: 
13/09/2019 - 19:00 to 16/09/2019 - 20:00

Woensdag 4 september :

Oefenen we voor de eerste keer ons dansje van de lichtstoet van 14u tot 16u aan de Joengele

 

Woensdag 11 september:

Komen we opnieuw en voor de laatste keer samen om onze benen goed op te warmen voor zaterdag. Deze keer van 16u tot 18u aan de Joengele.   

 

Vrijdag 13 september :

Traditiegetrouw staat op de openingsavond van het scoutsdorp ‘Streekrock’ (gratis ingang) op het programma. Rond 20u starten de bands, daarna nemen de DJ’s het over en gaat de fuif van start!

 

Zaterdag 14 september : 

Festivola organiseert dit jaar een geweldige activiteit voor kinderen in ons Scoutsdorp. Iedereen is welkom, ook de mama’s en de papa’s. Dit zal doorgaan tussen 14u en 17u. Baraka, fanatieke koffieliefhebbers, bieden heerlijke koffies aan waarvan de opbrengst naar Kom Op Tegen Kanker gaat. 

Joepie, na al dat bouwen, knutselen en dansen is het eindelijk zover, DE O ZO MOOIE LICHTSTOET! We verwachten iedereen aan de Joengele om 18u. In het scoutsdorp nemen de voortrekkers het een avond van ons over, het belooft een spetterende fuif te worden!

Zondag 15 september :

Vanaf 12u kunnen jullie in het scoutsdorp terecht voor onze heerlijke BBQ. Voor de kinderen wordt er randanimatie voorzien. Geen enkele reden om niet langs te komen dus! Opnieuw zal Baraka onze koffies verzorgen. ’s Avonds sluiten we de feesten af met onze slotfuif