Startdag

Datum:
05/10/2019 - 13:00 to 16:00

Omdat de leiding het zeer druk heeft gehad met de druivenfeesten en nood heeft aan een beetje ruste, gaat de startdag door op zondag 6 oktober 2019. Jullie zijn welkom vanaf 13u, de inschrijvingen verlopen net zoals vorig jaar digitaal. Alsnog is iedereen welkom voor wat meer informatie over de scouts! De ouders kunnen genieten van een drankje en de kinderen kunnen zich amuseren met een groot spel. Om 16u is het gedaan en mogen jullie met veel goesting voor de volgende activiteit terug naar huis. Tot dan!

• Inschrijvingsformulier - ledenstop

Zoals gezegd, verlopen de inschrijven opnieuw digitaal. Niet helemaal zoals vorig jaar dus let goed op. Binnen een paar weken zal de nieuwe website online komen te staan. Jullie gaan jullie zoon/dochter kunnen inschrijven via nieuwe website.

Omdat onze nieuwe website website verbonden is met de administratie van de scouts, zullen enkel die nieuwe kinderen zich moeten inschrijven op de site. De al bestaande leden hoeven dus ENKEL te betalen en NIET in te schrijven via de website! Wees op tijd want de inschrijvingen zijn beperkt. De inschrijving moet ingevuld zijn voor 1 NOVEMBER.